Šta je novo kod ECG

Recite zbogom menjanju kesa za usisivač

Predstavljamo vam dva nova ECG usisivača koji čine čišćenje kuće još lakšim. Ovi moderni uređaji ne koriste kese za prašinu.

No, to je vama već poznato. Tokom beskrajnog čišćenja doma, kesa u usisivaču uvek se napuni pre nego što očekujete. Niti se ne nadate, a već ju je potrebno ponovno zameniti. Ali ne morate imati takvih briga sa novim luxy ECG. Oba naša noviteta spadaju u kategoriju takozvanih usisivača bez kese.

Tokom svog rada, ovi uređaji ne koriste nikakvu kesu – umesto toga skupljaju prljavštinu u integrisani spremnik, koji se u bilo kom trenutku može lako ukloniti. Dakle, kada se navedeni spremnik napuni, jednostavno ga ispraznite, vratite na njegovo mesto i možete nastaviti sa čišćenjem.


Pouzdani pomoćnici za redovito čišćenje

Lansirali smo oba nova proizvoda iz portfelja usisivača ECG (ECG VP BS6115 Independent a ECG VP BS6120 Animal) kako bismo olakšali redovito čišćenje. Kod oba uređaja možete se pouzdati u rad bez problema, za funkcionisanje se brine niz funkcija – ne nedostaje mogućnost regulisanja snage, praktičan indikator pune posude ili efikasni HEPA filtar, koji skuplja i najsitnije čestice prašine, polena ili dim cigarete.

Naravno, uz oba nova ECG usisivača tu je i funkcija automatskog namotavanja kabla, bezbednosni uređaj od pregrejavanja ili izdržljivi kotači sa gumenom površinom.

 

Pribor za još učinkovitije usisavanje

Uz usisivač bez kese ECG VP BS6115 Independent dobivate visokokvalitetnu teleskopsku cev sa kromiranom površinom, posebnu četku za tvrde podove ili tepihe kao i četku za uske prostore sa četkom na izvlačenje.


Odlučite li se za kupnju luxu ECG VP BS6120 Animal, možete se veseliti još bogatijoj kolekciji dodataka. U ovom slučaju u našem paketu je i TURBO PET četka, uz pomoć koje se lako možete maknuti dlake kućnih ljubimaca ili kose. Takođe možete koristiti posebnu četku za usisivanje prašine sa nameštaja i tvrdih površina. A da stvar bude još bolja, posao će vam olakšati i dodatak za usisavanje tapeciranog nameštaja.

Nabavite i jedan od novih ECG usisivača bez kese. Napravit ćete još jedan korak prema stvaranju čistog kućnog okruženja u kome se svaki član vaše porodice oseća odlično.

 

SRODNI PROIZVODI

February 6, 2023

Čist vazduh je neophodnost za zdravlje i udobnost. Međutim, sa rastućim nivoima industrijskih emisija, dima, alergena i drugih štetnih materija