Izjava o privatnosti

IZJAVA O ZAŠTITI PODATAKA O LIČNOSTI

K+B Progres, a.s. želi biti što otvoreniji o svom prikupljanju i obradi ličnih podataka korisnika koji pregledaju i/ili koriste usluge web-stranice ecg-electro.eu
Pravila o zaštiti podataka o ličnosti („Pravila“) koja su navedena u nastavku opisuju kako se koriste lični podaci prikupljeni u vezi s ovom web-stranom, kako ih K+B Progres, u slučajevima kada je to prikladno, stavlja na raspolaganje trećim stranama, mere preduzete kako bi se osigurala njihova tajnost i sigurnost te vaše odluke u vezi s prikupljanjem i upotrebom vaših ličnih podataka.

ŠTA SU KOLAČIĆI?

Stranica ecg-electro.eu koristi kolačiće (eng. cookies). Kolačići su male datoteke koje se čuvaju na korisnikovom računaru, a svrha im je pre svega da olakšaju kretanje kroz web-stranicu i da personalizuju pružene usluge.
K+B Progres obaveštava korisnike da promenom podešavanja preglednika mogu sprečiti čuvanje kolačića. Međutim, kako biste iskoristili sve funkcionalnosti web-stranice, trebalo bi da podesite preglednik tako da prihvati kolačiće.

KAKO UPOTREBLJAVAMO KOLAČIĆE?

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali informacije i usluge koje pružamo na web-stranici i olakšali navigaciju na našoj web-stranici. Na primer, kako bismo vas prepoznali kada našu web-stranicu posetite ponovo i izbegli postupak prijave ako ste otvorili korisnički nalog ili kako bismo vam omogućili upravljanje korpom za kupovinu tokom pregledanja.
Ova web-stranica koristi Google Analytics, uslugu analize web-sadržaja i prometa koju pruža kompanija Google Inc. („Google“). Google Analytics upotrebljava kolačiće koji su sačuvani na vašem računaru i omogućavaju analizu vaše upotrebe web-stranice. Informacije o vašoj upotrebi ove web-stranice generisane takvim kolačićem (uključujući vašu IP adresu) prenose se i čuvaju na Googleovom serveru u SAD-u.
Google koristi te informacije za evaluaciju vaše upotrebe ove web-stranice, kako bi sastavio izveštaj o aktivnosti na web stranici za vlasnika iste, i kako bi pružilo druge usluge za korišćenje web-stranice i interneta. Google će ove informacije staviti na raspolaganje trećim stranama ako je Google zakonski obavezan da to učini ili ako Google angažuje te strane za obradu podataka. Google neće povezati vašu IP adresu s bilo kojim drugim podacima na Googleu. Možete sprečiti instaliranje tih kolačića tako što ćete svoj preglednik tako konfigurisati. Imajte na umu da možda nećete moći pristupiti svim funkcijama ove web-stranice ako to učinite. Upotrebom ove web-stranice izričito dopuštate da Google obradi podatke prikupljene kako je gore navedeno.
Nadalje, radimo s drugim kompanijama koje upotrebljavaju tehnologije praćenja (tracking) kako bi u naše ime dostavili oglase na internetu. Te kompanije mogu prikupljati podatke koji se ne mogu upotrebiti za vašu identifikaciju, t.j. podatke o vašim posetama našoj web-stranici i vašoj interakciji s našim komunikacijama, kao što je oglašavanje.

KAKO PROMENITI PODEŠAVANJA MOG RAČUNARA KOJE SE ODNOSE NA UPOTREBU KOLAČIĆA I ONEMOGUĆITI IH?

Svoj računar možete tako konfigurirati da vas upozori svaki put kad je poslat kolačić, a možete i odabrati opciju onemogućavanja svih kolačića. To možete učiniti u podešavanjima vašeg preglednika. Svaki je preglednik malo drugačiji. Pogledajte meni Pomoć svog preglednika kako biste saznali kako možete odgovarajuće upravljati svojim kolačićima. Ako onemogućite kolačiće, nećete imati pristup mnogim karakteristikama koje olakšavaju upotrebu ove web-stranice, a neke od naših usluga neće funkcionirati pravilno.

WEB-STRANICE TREĆIH STRANA

Naša internet stranica može sadržati veze sa web-stranicama kojima upravljaju treće strane koje ne podležu ovim Pravilima ove politike te u tim slučajevima praksa prikupljanja i korišćenja ličnih podataka može biti drugačija od naše. U onim slučajevima kad nismo vlasnik niti upravljamo takvim web-stranicama, ne možemo biti odgovorni za upotrebu vaših ličnih podataka od strane trećih strana. Preporučujemo vam da pročitate informacije o obradi ličnih podataka koje su te web-stranice navele.

PROMENE NAŠIH PRAVILA ZAŠTITE PODATAKA O LIČNOSTI

Ako odlučimo da promenimo našu politiku zaštite podataka o ličnosti, nova pravila ćemo objaviti na ovoj web-stranici. Preporučujemo da redovno proveravate da li su naša pravila o zaštiti podataka o ličnosti izmenjena.

PRAVA PRISTUPA, ISPRAVKI I BRISANJA VAŠIH PODATAKA I PRAVO PRIGOVORA NA NJIHOVU OBRADU

U skladu sa zakonom, svaka osoba čiji se podaci prikupljaju i obrađuju na web-stranicama imaju pravo pristupa, ispravki i brisanja svih ličnih podataka koji se odnose na nju, kao i pravo da na valjanim osnovama ulože prigovore na obradu njenih podataka. Da biste ostvarili ta prava, možete nas kontaktirati na sledeću adresu: [email protected]