Šta je novo kod ECG

Aparat za kafu ECG ESP 20501 – poslastica za ljubitelje kafe

Espresso machine ECG ESP 20501 Iron web news

Da li volite miris savršeno pripremljene kafe i od svega najviše volite njezin ukus? Onda je potpuno novi ECG ESP 20501 Iron stvoren samo za vas.

 

ECG ESP 20501 Iron je novi hit proizvod u portfelju kuhinjskih aparata našeg brenda. Ovo je napredni aparat za kafu sa kojim možete jednostavno i brzo u udobnosti svog doma stvoriti šolju pića koje će biti baš po vašem ukusu. Aparat za kafu uspeva da pripremi ne samo izvrstan espresso već zahvaljujući rotirajućoj parnoj mlaznici za mućenje mleka i ukusan kapućino ili latte makijato. I pored svega toga, kompatibilan je i sa porcioniranom kafom u ESE podovima i sa Nespresso kapsulama.

 Premium dizajn, povoljna cena

Unatoč povoljnoj ceni, naš novi aparat za kafu može se pohvaliti vrhunskom izvedbom, koja će sto posto osvojiti srca svakog ljubitelja kafe. Između ostalog ECG ESP 20501 Iron nudi robusnu polugu sa zamenljivim mrežicama, profesionalnu pumpu pod pritiskom (20 bara) ili drugu polugu, koja takođe ima poseban adapter za Nespresso kapsule. Dodajte svemu tome tanak dizajn sa elegantnom završnom obradom od nerđajućeg čelika i dobit ćete aparat za kafu koji može stati stvarno svugdje i definitivno ne bi trebao nedostajati u vašoj kuhinji.


Espresso machine ECG ESP 20501 Iron

Kafa kao od barmena

Više ne morate da idete u kafiće po savršeno pripremljenu kafu. Sa novim ECG aparatom za kafu možete ju pripremiti kod kuće. To će vam omogućiti niz nadstandardnih funkcija ovog uređaja, uključujući brzo predkuvanje, zagrejavanje šolja i mogućnost pripreme dvaju porcija kafe odjedamput.

Naravno, tu je i jednostavno upravljanje, zahvaljujući čemu svi mogu koristiti aparat za kafu – do nevjerojatne kafe možete doći putem intuitivnih tastera sa pozadinskim osvetljenjem na vrhu uređaja i okretnog birača na strani. Elegantna plava svetlosna traka obaveštava vas o trenutnom radu aparata za kafu.

Isprobajte aparat za kafu ECG ESP 20501 Iron i u svaki novi dan uđite uz šolju ukusne kafe koja će vam ujutro izmamiti osmeh na lice.

 

SRODNI PROIZVODI

February 6, 2023

Čist vazduh je neophodnost za zdravlje i udobnost. Međutim, sa rastućim nivoima industrijskih emisija, dima, alergena i drugih štetnih materija