Šta je novo kod ECG

Najbolje radi kad je pod pritiskom

Najbolje radi kad je pod pritiskom

Moderno kuvanje u ekspres loncu ECG MHT 1661 Pressione Nuovo.

Ukusan goveđi gulaš tradicionalno je domaće jelo koje zahteva tradicionalni način pripreme. U praksi to znači da je za pripremu ovog jela potrebno i vreme. Upravo takva jela najbolje i najbrže pripremamo u loncima za kuvanje pod pritiskom. Međutim, mnogi od nas s ponešto strahopoštovanja, pa čak i straha, reaguju kada na šporetu vide lonac za kuvanje pod pritiskom, „ekspres lonac“ koji šišti paru. Revolucionarno rešenje tog problema je višenamenski lonac pod pritiskom s automatskim upravljanjem. Upravo taj proizvod je ove godine lansirao ECG pod nazivom MHT 1661 Pressione Nuovo. I kuvari amateri i profesionalci su ga primili više nego odlično, a lonac, koji nudi mnoštvo mogućnosti upotrebe, vrlo dobro gradi svoju poziciju u kategoriji višenamenskih lonaca.

Najbolje radi kad je pod pritiskom

Razvoj ovog modernog, potpuno automatskog pomoćnika nije bio sasvim jednostavan i sa sobom je nosio brojna ispitivanja kojima su proveravane i dokazivane sposobnosti lonca. Sada se može reći da je priprema hrane u ovom višenamenskom uređaju zaista jednostavna i sigurna. Tokom rasprava o razvoju i ispitivanju, problem sigurnosti bio je jedan od najčešće razmatranih. Zahvaljujući dvostrukim ventilima, jednom radnom i jednom sigurnosnom, pritisak je uvek pod kontrolom. Struktura spoljnog premaza lonca tako je konstruisana da temperatura na spoljnim zidovima od nerđajućeg čelika ne prelazi 50 °C.

Ovaj sposobni uređaj može raditi na mnogo različitih načina kuvanja. Lakoći upotrebe doprinosi i 12 unapred postavljenih režima rada koje možete odabrati na velikoj upravljačkoj ploči kojom dominira veliki grafički ekran. Među mogućnostima koje imamo je i sporo kuvanje, tj. dugotrajna priprema hrane na niskoj temperaturi. Raspon radne temperature ovog svestranog kuhinjskog profesionalca je od 40 °C do 160 °C. Lonac odlikuje i jednostavno održavanje i čišćenje, a to su poslovi koji nas nakon kuvanja neminovno čekaju. Svi bitni delovi mogu se odvojiti, lako rastaviti i, nakon pranja, jednostavno ponovo montirati na njihova mesta. Unutrašnja posuda od 6 litara ima neprianjajuću površinu i može se potpuno izvaditi iz uređaja. Ljubitelji kulinarstva biće zadovoljni opcijom ručnih postavki koja otvara mogućnosti za eksperimentisanje i pruža priliku za stvaranje novih postupaka i recepata.

 

August 30, 2021

Marka ECG slavi 25 godina na tržištu. Počelo je sa mikrotalasnim rernama, a danas nudi sve čega možete da se

SRODNI PROIZVODI

PRATITE NAS
#ECGELECTRO

Nemojte propustiti nijednu novu vest ili temu. Pratite nas na društvenim mrežama.

Atraktivni proizvodi dostupni svima. Mi razvijamo elektronske i kućne aparate u odnosu na trenutne zahteve naših klijenata. Pratimo savremene trendove i intenzivno radimo na tome da naši proizvodi su ne samo funkcionalno, već i tehnički napredni, i ispunjavaju zahteve današnjih kupaca.