Šta je novo kod ECG

ECG akumulatorski usisivači – Novi partneri za redovno čišćenje

Pozovite pomagače sa kojima je redovito čišćenje lako. Marka ECG upravo je predstavila četiri nova bežična usisivača koji će vam pomoći da brže, lakše i udobnije pospremate.


Sva četiri usisivača, koji su nedavno obogatili portfelj ECG kućanskih aparata imaju jednu zajedničku stvar. Reč je o baterijskim luxima, tokom rada nije potreban električni kabl. Rade na punjivu bateriju, tako da pri  čišćenju ne povlačite nikakav dosadni kabl za sobom, imate potpunu slobodu kretanja i na kraju, ali ne i najmanje važno, možete se oprostiti od dosadnog prebacivanja usisivača iz jedne utičnice u drugu.

I još jedna stvar zajednička je svim novim ECG usisivačima. Svaki od ovih praktičnih aparata lako se može transformirati iz klasičnog luksa u manji ručni usisivač, i na taj način se lako možete odstraniti prljavštine na kauču, u unutrašnjosti automobila ili oko blagovaonskog stola.

Ipak, hajde da malo detaljnije predstavimo pojedine modele novih bežičnih ECG usisivača.


ECG VT 6220 2in1 Power Flex

Ciklonski štapni usisivač ECG VT 6220 2in1 Power Flex posebno će vas oduševiti svojim nadstandardnim performansama. Sadrži BLDC motor bez četkica (snaga 200 W, usisna snaga do 15 kPa), koji je ne samo visoko efikasan, već i vrlo tih i, ne najmanje važno energetski efikasan. Kako biste mogli precizno da očistite celo svoje kućanstvo sa ECG VT 6220 2u1 Power Flexom, dobit ćete i čitav niz praktičnih dodataka. Podna četka ima zamenjive delove, možete da birate između nastavaka za tepihe ili tvrde podove. Jednostavno rukovanje i pristup manje dostupnim mestima je obezbeđen zahvaljujući fleksibilnom spoju štapnog usisivača. Usisivač je opremljen i jastučićem za brisanje koje omogućuje čišćenje brisanjem i četkom za prašinu. Prilikom čišćenja pouzdano skuplja svu prljavštinu, pritom ne ometajući nepotrebno nikoga u okruženju i takođe ne opterećuje previše vaš porodični budžet.

cordless vacuum cleaners - ECG VT 6220 2in1 Power Flex

 


ECG VT 5220 2in1 Flex Clean

Akumulatorski usisivač bez kese ECG VT 5220 2in1 Flex Clean opremljen je snažnim ciklonskim motorom, zahvaljujući kojem uspeva čistiti tvrde podove, tepihe, pa čak i stolice. Njegove prednosti takođe uključuju mogućnost brisanja, koju aparatu obezbeđuje posebna podloga za brisanje. A za sam kraj, tu su i napredne značajke poput LED osvetljenja usisavane površine, efikasan HEPA filtar čijom usisnom četkom sa pomičnim zglobom, možete lako da dođete i do slabije dostupnih mesta.

cordless vacuum cleaners - ECG VT 5220 2in1 Flex Clean

 


ECG VT 7220 2in1 Simply Clean

Sa akumulatorskim usisivačem ECG VT 7220 2in1 Simply Clean možete zahvaljujući visokokvalitetnoj bateriji sa jednim punjenjem čistiti do  50 minuta u komadu. Ne morate se baviti traženjem i menjanjem kesa – prikupljena prljavština putuje u spremnik za prašinu, koja se nakon punjenja lako može ukloniti i baciti u smeće. Aparat se takođe može zgodno sklopiti, tako da stane u manji ormarić.

cordless vacuum cleaners - ECG VT 7220 2in1 Simply Clean

 


ECG VT 4320 3in1 Multi Clean

Još jedna novost je ECG VT 4320 3in1 Multi Clean – štapni baterijski usisivač, koji je pogodan za čišćenje suve i mokre prljavštine, i to na svim vrstama podova. Uključuje i praktičan nastavak u obliku mop krpe sa spremnikom za vodu i tekstilnim ručnikom, zahvaljujući kome možete udobno brisati kod kuće. Naravno, tu je i sužena četka, što ćete posebno ceniti prilikom čišćenja na mestima gdje je teže pristupiti..

cordless vacuum cleaners - ECG VT 4320 3in1 Multi Clean


Ako razmišljate o kupnji novog luksa za kućnu upotrebu, verujemo da ste zainteresovani za naše nove baterijske usisivače. A ako se odlučite kupiti neki od njih, sigurni smo da ćete biti zadovoljni. Dobićete pouzdanog pomagača, sa kojim će redovito čišćenje postati ugodnija, lakša i učinkovitija aktivnost.

SRODNI PROIZVODI

February 6, 2023

Čist vazduh je neophodnost za zdravlje i udobnost. Međutim, sa rastućim nivoima industrijskih emisija, dima, alergena i drugih štetnih materija