Šta je novo kod ECG

Uživamo u roštilju!

Uživamo u roštilju!

S novim roštiljem KG 1000 Gourmet bićete zvezda.

Sočan odrezak pripremljen na vašem kućnom roštilju danas više nije ništa neobično. Meso na žaru, povrće i drugi specijaliteti sve češće se pripremaju kod kuće i kvalitetom često ne zaostaju za onim koje očekujemo u dobrim restoranima. Mnogi od nas već poseduju roštilj i počinju sezonu roštiljanja čim nastupe letne temperature, a gastronomija izlazi na otvorene prostore, tj. U bašte, terase, letnjikovce ili pergole. Električni kontaktni roštilji postaju sve popularniji, budući da, među ostalim pogodnostima, sezonu roštiljanja produžavaju na celu godinu. Možete pripremiti roštilj kada god vam to padne na pamet, bez obzira na vreme.
Najnoviji dodatak porodici kontaktnih roštilja je ECG KG 1000 Gourmet. Ovaj roštilj ima sve što je potrebno da vas povede u svet roštilja. On će vam omogućiti da pripremite kobasice, odreske, pečeni patlidžan ili tikvice na profesionalnom nivou.

Uživamo u roštilju!

Uživamo u roštilju!

Možete birati između nekoliko položaja za pečenje. Zahvaljujući tome, s ovim roštiljem imate više načina za pripremu hrane, naročito mesa. Najčešće korićteni režim je klasično roštiljanje, uz mogućnost zatvaranja gornjeg dela, čime se smanjuje gubitak toplote. Zahvaljujući tome što gornja ploča ima 5 mogućih položaja, gril omogućava beskontaktno pečenje, koje možete koristiti kako biste jelu dali hrskavu koru ili, na primer, da biste na tikvicama na žaru zapekli mocarelu. Kad pripremamo zabave u bašti, najčešće se odlučujemo da roštilj držimo potpuno otvorenim, što je u terminologiji roštiljanja poznato kao BBQ, tj. barbeque. 
Uživamo u roštilju!

To je režim rada u kojem roštilj možete potpuno otvoriti i dobiti dve otvorene grejne ploče, što vam omogućava istovremeno pripremanje različitih specijaliteta s roštilja. Zahvaljujući mogućnosti samostalnog podešavanja temperature za gornju i donju ploču, ako ste roštilj tako otvorili, možete peći na različitim temperaturama i na jednom delu pripremiti meso, a na drugom povrće. Raspon radne temperature je od 60 do 230 °C.
Uživamo u roštilju!Roštilj je opremljen s dva kompleta grejnih ploča koje se mogu zameniti. Možete birati između ravnih ili profilisanih ploča. Zahvaljujući posebnom premazu ploča roštilja, meso možete pripremiti gotovo bez ulja. Neprianjajuća površina roštilja ugodna je prednost koju ćete ceniti, ne samo prilikom pripreme hrane na roštilju, već i kasnije, kada roštilj budete morali i da očistite. Čišćenje je olakšano i mogućnošću skidanja grejnih ploča s roštilja, čineći roštilj jednostavnim za čišćenje, tako da olakšava onaj jedini deo roštiljanja koji može pomutiti zabavu.SRODNI PROIZVODI

September 21, 2022

ECG predstavlja novu liniju kuhinjskih robota. Nose oznaku FORZA i svojom opremom, performansama i dizajnom glasno privlače pažnju svih vrhunskih