Šta je novo kod ECG

Što sporije, to bolje

Što sporije, to bolje

Sporo kuvanje u posudi “Slow Cooker” ECG PH 6520

ECG predstavlja dugo očekivanu novinu u obliku lonca za sporo kuvanje. Ovu metodu karakteriše dugo vreme kuvanja na niskim temperaturama, pa se jednostavno naziva sporo kuvanje. Glavna prednost sporog kuvanja je da hrana zadržava svoj ukus i miris. Zahvaljujući ovakvoj pripremi, arome dodatog začinskog bilja i začina biće izraženije, a meso mekše. Još jedna neosporna prednost je da tokom ovakve pripreme praktično ne postoji mogućnost da jelo zagori. Sporo kuvanje u loncu s unutrašnjom keramičkom posudom garantuje savršenu i ravnomernu termičku obradu celih komada mesa i cele živine, tj. pataka, gusaka i druge živine. Popularna su i tzv. sve-u-jednom jela, pri čemu se celi obrok kuva zajedno, čime se štedi vreme utrošeno na pripremanje hrane.

Što sporije, to bolje

 

Priprema ukusnog jela je neverovatno jednostavna. Na upravljačkoj ploči radna temperatura se može podesiti u tri stepena – visoka, niska ili održavanje toplote. Takođe, možete odrediti vreme kuvanja. Unapred zadato vreme kuvanja je 12 sati, nakon čega će se lonac automatski prebaciti na režim održavanja toplote koji će biti aktivan narednih 6 sati. Pritiskom na taster moguće je birati svoje vreme kuvanja od 30 minuta do 12 sati u koracima od 30 minuta.

 

Nakon toga preostaje samo da dodate potrebne sastojke i to je to. Unutrašnji keramički lonac se ravnomerno zagreva i savršeno raspodeljuje toplotu na jelo koje pripremate. Keramički lonac se takođe može koristiti odvojeno za gratiniranje i pečenje u rerni, a jelo pripremljeno u njemu možete izneti direktno na sto. Onda ostaje samo da poželite prijatan obrok!

 

Što sporije, to bolje
Burgundski ragu od goveđeg mesa u sporom šporetu ECG HP 6520

 

Što sporije, to bolje
Povrća supa u laganoj šporet ECG PH 6520

SRODNI PROIZVODI

July 7, 2022

Predstavljamo novi ECG mlinac za kafu. Zove se KM 150 Minimo, čeka vas u dve varijante boja i zahvaljujući manjim dimenzijama