Šta je novo kod ECG

Prezentacija ECG u Slovačkoj

Prezentacija ECG u Slovačkoj

Jesen je vrijeme kad ECG organizira vrlo raskošne događaje i akcije u inozemstvu. Nakon uspješnog roadshow predstavljanja u Njemačkoj, marka ECG predstavila se još jednim našim susjedima i to je ovoga puta bila Slovačka. Od 9. do 10. listopada se u Bratislavi odvijala konferencija tvrtki NAY i ELECTROWORLD.

U jedinstvenim prostorijama industrijske zone Bratislave predstavila se većina dobavljača tih maloprodajnih lanaca. Važno je napomenuti da je maloprodajni lanac NAY ELEKTRO najsnažniji u Slovačkoj, a njihove prodavaonice i robne kuće su izuzetno cijenjene. Akcija je bila koncipirana isključivo za interni personal tih firmi, a tijekom dva dana akcije konferenciju je posjetilo oko 900 sudionika iz slovačkih trgovina NAY kao i iz čeških podružnica ELECTROWORLD. Prodavatelji, trgovci, voditelji prodavaonica, voditelji nabave, product manageri i osoblje iz uprave posjetili su Refinery Gallery u Bratislavi kako bi se upoznali s asortimanom i strategijom kompanije.

Prezentacija ECG u Slovačkoj

Među markama koje ti lanci stavljaju na tržište, sada se premijerno predstavio i ECG. Na štandu je predstavljen samo dio proizvoda koji je za svrhu imao ilustrirati širinu i raznolikost proizvodnog programa ove marke. Zahvaljujući tome, ECG je sa zadovoljstvom odgovorio na veliko zanimanje stručnjaka iz prodavaonica. Glavna atrakcija štanda je sigurno bila demonstracijska zona u kojoj su naše iskusne promotorice predstavile odabrane proizvode. Posjetitelji ECG-a su stoga mogli pratiti pripremu mesa na kontaktnom grilu, kuhanje u višenamjenskim loncima, rukovanje pjenjačom za mlijeko te sušenje voća u dehidratoru namirnica.

Prezentacija ECG u Slovačkoj

Najveći interes pobudio je višenamjenski lonac MHT 1660 Presssione za kuhanje pod tlakom, potpuno novi proizvod iz lepeze električnih višenamjenskih lonaca koji omogućavaju gotovo neograničene mogućnosti pripreme namirnica gotovo profesionalne razine uz skoro nikakav napor. Model MHT 1660 Presssione je, među ostalim, i lonac za kuhanje pod tlakom. Zahvaljujući tome nudi dodatne mogućnosti uporabe, kao što je priprema mesa, gulaša, variva i juha. I još je k tomu potpuno automatski. Degustacija svježe pripremljenih ukusnih jela, kao što su pečeni krumpiri ili goveđi gulaš, pobudila je tako veliko zanimanje trgovaca i drugih stručnjaka i postignut je takav uspjeh da bez ustezanja možemo tvrditi da je ovo prijelomni napredak u kuhanju u kućanstvu koji će promijeniti način kuhanja, uštedjeti vrijeme i povećati raznolikost ishrane. Posjetitelje je oduševila degustacija profesionalno pripremljenih jela i bili su ugodno iznenađeni jednostavnošću rukovanja i relativno brzom pripremom. Ogromna većina profesionalaca koji, naravno, znaju sve o karakteristikama modernih višenamjenskih lonaca na tržištu, zamijetili su sposobnosti ovog novog i modernog “Pretisa”. Vrlo često su tražili pojedinosti od naših promotorica i stručnjaka koji su bili na štandu i zanimali su se za pripremu jela i dodatne podatke o proizvodu.

Prezentacija ECG u Slovačkoj

Sljedeći naš proizvod koji je bio u centru pažnje kupaca bili su naši kontaktni grilovi. Električni kontaktni grilovi ECG, odnosno aktualni modeli KG 200, KG 300 i KG 400, bili su u centru pažnje gotovo svo vrijeme, uglavnom zahvaljujući zamamnom mirisu roštilja koji se nezaustavljivo širio kroz ostatak izložbe. Profesionalci iz prodavaonica posebno su cijenili sposobnosti odvojene regulacije temperature donje i gornje ploče, odvojive ploče, podesivu gornju ploču i slično.

Prodavači i kupci su se živo zanimali i za ostatak asortimana te su često s našim stručnjacima raspravljali o konkretnim proizvodima koji su im se činili zanimljivim i privlačnima za nadopunu njihove prodajne ponude. Razlog za veselje je i to što je svakako veliki broj slovačkih i čeških zaposlenika tih prodajnih lanaca pokazao pozitivan interes. Za tim ECG prezentacija je bila uspješna a pozitivne reakcije na proizvode i način prezentacije bile su najljepša zahvala svim sudionicima u ovom događaju.

SRODNI PROIZVODI

July 7, 2022

Predstavljamo novi ECG mlinac za kafu. Zove se KM 150 Minimo, čeka vas u dve varijante boja i zahvaljujući manjim dimenzijama