Šta je novo kod ECG

ECG roadshow u nemačkim prodavnicama

ECG roadshow u nemačkim prodavnicama

Početkom oktobra timovi promotera ECG učestvovali su na kućnim sajmovima u specijalizovanim prodavnicama električne robe „K+B Expert“ u bavarskim mestima Kam i Bad Kecing. Ta prodajna mesta spadaju u najveće i najvažnije prodavnice elektronske opreme i kućnih aparata u tom području. Akcije kućnih sajmova su vrlo popularne i njima se redovno postiže odlična prodaja. Ceo vikend, odnosno od petka do nedelje, prodavnice smeštene u velikim industrijskim zonama bile su prepune kupaca, a u popodnevnim satima to se pretvaralo u pravu opsadu.

Direktno na prodajnoj površini i prostoru ispred ulaza u prodavnicu, promotivni tim ECG pripremio je zone za demonstraciju u kojima su predstavili izabrane uređaje ECG.

Kupci su mogli da gledaju pripremu osvežavajućih, vitaminima bogatih smoothie koktela koji su sve omiljeniji. Iskusne promoterke iz tima ECG su u mikserima SM 256 i SM 900 Mix&Go pripremile izvrstan, osvežavajući smoothie od jabuke, banane i salatnih krastavaca. Degustacija je bila povezana s edukativnom demonstracijom pripreme napitaka smoothie, koji se pomoću miksera ECG pripremaju brzo i jednostavno. Demonstracija pripreme i degustacija pripremljenih napitaka nedvosmisleno je doprinela povećanom interesovanju kupaca i momentalnoj kupovini smoothie miksera ECG.

Osim toga, na nemačkom tržištu su sve popularniji električni kontaktni roštilji. Zbog toga, u predstavljanju nije mogao izostati jedan od naših TOP proizvoda, kontaktni roštilj KG 400 Superior u pratnji već odavno uspešnog modela KG 200. Zahvaljujući tim roštiljima, posetioci prodavnica isprobali su odlične, profesionalno pripremljene bavarske kobasice, koje su u tom delu Nemačke redovna stavka jelovnika. Na tom roštilju su naši promoteri predstavili pripremu neobičnog ali atraktivnog jela. Pripremili su zapečene pšenične tortilje punjene šunkom i sirom i začinjene blago pikantnom marmeladom od čilija. Tim receptom su se naše spretne promotorke pobrinule da postignu dosad neviđeno interesovanje kupaca. Degustacija sveže pripremljenih punjenih tortilja pretvorila se u razgovor s kupcima koje su zanimali i drugi načini upotrebe predstavljenog roštilja. Neki od njih su na licu mesta kupili roštilj KG 400 ili KG 200.

Ceo tim ECG upamtiće ovogodišnji kućni sajam kao prijatno iskustvo, najviše zahvaljujući dobrim reakcijama na uređaje ECG, i kod kupaca i kod prodajnog osoblja.

SRODNI PROIZVODI

July 7, 2022

Predstavljamo novi ECG mlinac za kafu. Zove se KM 150 Minimo, čeka vas u dve varijante boja i zahvaljujući manjim dimenzijama