Back to top

Zašto ECG?

Atraktivni proizvodi dostupni svakome

Naša strategija je zadovoljiti naše klijente. Razvijamo elektronske i kućne aparate uzimajući u obzir trenutne zahteve naših kupaca. Slušamo potrošače i kontinuirano poboljšavamo naše proizvode sa ciljem da isporučimo ono što se od njih očekuje, neke u ulozi kućnih pomagala, a neke kao multimedijske pratioce. Naš cilj je ponuditi potrošačima user-friendly proizvode koji će ih pratiti u svakodnevnoj upotrebi tokom njihovog života. Nadalje, uvek razmišljamo o zadržavanju dostupnosti za sve vrste kupaca. Lansiramo atraktivne proizvode na tržište u nekoliko kategorija cena, tako da kupci koji preferiraju niže cene kao i korisnici s većim zahtevima mogu napraviti pravi izbor za sebe.

Pratimo savremene trendove i intenzivno radimo na osiguranju da naši proizvodi nisu samo funkcionalno, već i tehnički napredni te da ispunjavaju zahteve današnjih kupaca. Atraktivan dizajn jednako je važan parametar za nas; kada stvaramo novi proizvod stavljamo veliki naglasak na vizuelni aspekt novog uređaja.

U našem proizvodnom asortimanu takođe želimo imati proizvode koji donose inovativna rešenja. Čak smo videli prostor za poboljšanje u tradicionalnim kategorijama, kao što su mali kućni aparati, bela tehnika ili električni aparati za osobnu negu. Od svog nastanka ECG brend drži snažnu poziciju u kategoriji malih kućnih aparata, naročito mikrotalasnih pećnica.
U segmentu kućne i osobne audio tehnologije pratimo zahteve nove generacije kupaca, nastojeći pronaći i primeniti rešenja aktuelnih tehnoloških trendova. Kao jedna od prvih kompanija predstavili smo bežične zvučnike na tržištu. Kao prva i jedina kompanija u tom trenutku, nudili smo prenosive multimedijalne muzičke sisteme sa integrisanom baterijom koja je mogla poslužiti kao dodatni uređaj za napajanje i punjenje drugih uređaja, kao što su telefoni i tableti.

Fokus na kvalitetu i sigurnosti

Prilikom odabira proizvoda nastojimo osigurati visok standard kvaliteta. Tokom rigoroznih početnih testova na kojima sarađujemo s sertifikovanim ustanovama za testiranje, možemo otkriti eventualne tehničke greške u proizvodu ili nedostatke u dizajnu. Sarađujemo sa mnogim domaćim, kao i stranim laboratorijima za ispitivanje. Samo testirani proizvodi, koji nisu štetni s tehničkog i zdravstvenog pogleda, mogu ići u proces proizvodnje. Proizvodi prolaze stroga nezavisna ispitivanja i preglede, nekoliko puta u procesu pripreme proizvoda, kao i tokom proizvodnje. Nakon toga, nezavisni inspektori proveravaju i testiraju proizvedene komade serijske proizvodnje pre nego što se roba pusti na tržište.
Naši proizvodi izrađeni su u skladu s važećim zakonima EU-a, te ispunjavaju tehničke, sigurnosne i higijenske norme. Naš prioritet je sigurnost i zdravlje korisnika naših proizvoda.

Brinemo o okolini

ECG brend nije ravnodušan prema sudbini naše planete. Cilj nam je odgovoran pristup zajedničkoj okolini. Poslednjih godina postali smo još više fokusirani na energetski učinkovite proizvode. Novi proizvodi sa smanjenom potrošnjom, kao i druge mogućnosti doprinose smanjenju opterećenja na okolinu.
Brinemo o sigurnom i ekološki prihvatljivom zbrinjavanju starih uređaja. Uključeni smo u sisteme za odlaganje i recikliranje elektroske i električne opreme.

Slušamo naše klijente. Izrađujemo proizvode koje oni žele.

Izbor i razvoj proizvoda sprovodi se u Češkoj, odakle je brend i potekao. Naše kancelarije u inostranstvu, koje predstavljaju brend u evropskim zemljama, takođe pomažu u odabiru proizvoda, posebno uzimajući u obzir različite specifičnosti tržišta pojedinih evropskih regija. Povratne informacije od naših kupaca i krajnjih potrošača naših proizvoda su vrlo važne za nas. Nastojimo fleksibilno reagovati na podsticaje sa tržišta pojedinih evropskih zemalja u kojima je zastupljen ECG brend, te takođe lansiramo na tržište proizvode koje su naši kupci uzalud tražili, ili je za većinu njih nivo cena bio previsok. Povećanjem broja komada jedne vrste proizvoda za više tržišta, u mogućnosti smo smanjiti cene i na taj način često ponuditi našim kupcima pristupačniju cenu, koju sličan proizvod napravljen od strane drugih brendova može imati. U današnjem svetu, u kome je velika količina proizvodnje elektronike i drugih proizvoda koncentrirana na industrijska područja Azije, posebno Kine, uobičajen sinonim Kine kao simbola lošeg kvaliteta ili tehničke nesavršenosti ne vredi više. Kvalitet i pouzdanost proizvoda se daje na temelju njegove tehničke zrelosti i standarda proizvođača. ECG, kao i svi ostali veliki proizvođači elektronike i kućnih aparata, proizvodi svoje proizvode na raznim lokacijama širom sveta. ECG proizvodi silaze sa proizvodnih linija svaki dan u fabrikama, ne samo u Kini nego i u zemljama EU-a i Turskoj. Jedan od najvećih proizvodnih kapaciteta kućnih aparata, kao što su mašine za pranje veša, frižideri i mašine za pranje posuđa je u Turskoj.

ECG-ovi proizvodi mogu se kupiti kod specijalizovanih elektronskih maloprodajnih lanaca kao i kod lokalnih trgovaca

Jedan od principa brenda ECG je velika dostupnost mnogim kupcima. Stoga smo otvoreni za saradnju sa svim vrstama prodajnih kanala. ECG-ovu robu možete kupiti u specijalizovanim trgovinama profesionalnih elektronskih uređaja čiji se maloprodajni objekti nalaze uglavnom u velikim gradovima, kao i kod lokalnih trgovaca koji su bazirani u manjim gradovima. ECG-ovi proizvodi se takođe mogu naručiti on-line trgovinama. Kupci takođe mogu pronaći ECG-ove proizvode u hipermarketima međunarodnih maloprodajnih lanaca.

ECG -ovi proizvodi su popularni među potrošačima u raznim delovima Evrope

ECG nije samo lokalni brend kao u prošlosti. Tokom vremena proizvodi ovog brenda proširili su se na mnoga strana tržišta u Evropi i izvan nje. Popularnost ECG-ovih proizvoda je u porastu i naročito se u evropskim zemljama brend primetio porast interesa kod maloprodajnih lanaca, kao i kod potrošača.

Brend je napravio strategiju za pokrivanje tržišta u srednjoj Europi i nadograđuje je i na drugim lokacijama, naročito u poslednje vreme u jugoistočnim delovima Evrope. Stabilna korisnička baza je u Češkoj i Slovačkoj, mikrotalasne pećnice su vrlo popularne na primer u Nemačkoj, a Mađarska takođe spada među tržišta gde je ovaj brend popularan. Poslednjih godina došlo je do velikog povećanja interesa a kasnije i prodaje ECG-ovih proizvoda u zemljama kao što su Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora. Više kupaca iz više zemalja pomažu brendu da raste, što se pozitivno odražava kod razvoja asortimana proizvoda i stvaranju novih i boljih proizvoda.

Upotrebljavamo datoteke kolačića kako bismo osigurali da vaš pristup i upotreba naših stranica budu što bolji. Davanjem svog pristanka prihvatate njihovu upotrebu u skladu s odredbama pravila o kolačićima.

Postavke zaštite ličnih podataka

Kada posetite bilo koju veb stranicu, ona može da čuva ili preuzima informacije u vašem pretraživaču, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolišite lične usluge Cookie ovde.

These cookies allow us to count visits and traffic sources, so we can measure and improve the performance of our site.

We track anonymized user information to improve our website.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Odbijte sve usluge
Prihvatite sve usluge