Šta je novo kod ECG

Dizajn ECG ambalaža je “spreman za maloprodaju”

Razvoj našeg branda fokusira se i na pravim proizvodima i na komunikaciji pakovanja. Naš međunarodni tim razvio je novi dizajn ambalaže za ECG brand i ispunjava sve zahteve i glavne ciljeve:

  • Snažan identitet brenda je važan za našu komunikaciju. Potrošači prepoznaju ECG brand u prvom trenutku. Takođe, grupe ECG proizvoda imaju isti stil ambalaže, tako da je lako uključiti proizvod u grupe kao što su kućni aparati, usisavači i sl.
  • Povećati iskustvo trgovaca o robi na način da ne samo da razumeju njene glavne karakteristike, nego i da lako razumeju kako ih ispravno prikazati.
  • Jednostavna poruka za potrošače je glavni cilj. Njen uticaj na potrošača sa jednom glavnom ključnom tačkom čini odluku o kupovini kraćom.

Za nas je vrlo važno pratiti najnovije maloprodajne trendove i zahteve potrošača za sve većim i većim povećanjem standarda ECG-a. Zahvaljujući sugestijama kupaca je ECG brand uspešan na mnogim tržištima.

SRODNI PROIZVODI

February 6, 2023

Čist vazduh je neophodnost za zdravlje i udobnost. Međutim, sa rastućim nivoima industrijskih emisija, dima, alergena i drugih štetnih materija